Quatre empreses opten a finalitzar les obres de l’antiga N-340

S’hauran de fer en un termini màxim de 4 mesos i amb 972.355 euros de pressupost

Una vegada finalitzat el termini per a presentar les ofertes, han resultat ser quatre les empreses que han presentat la seua oferta per a finalitzar les obres pendents d’executar de l’antiga N-340. Es tracta d’Aglomerados Los Serranos SA, Gimecons Construcciones y Contratas SL, Guerola Transer SLU i Pavasal Empresa Constructora SA.

Aquest matí mateix s’ha dut a terme la primera de les taules de contractació per a iniciar el procediment administratiu que determinarà quina de les quatre mercantils s’adjudicarà la finalització d’unes obres que serviran per a convertir en via urbana un tram de dos quilòmetres de carretera que van des del carrer de Vinaròs fins al carrer d’Alcalà de Xivert (quarter de la Guàrdia Civil).

Les obres inclouen la construcció de 4 rotondes, concretament en les interseccions amb l’avinguda del Maestrat, el passeig de Febrer Soriano, el carrer d’Ulldecona i el carrer del Puig de la Nau. El nou vial tindrà dos zones completament diferenciades: una per a la circulació de vehicles, amb carrils en els dos sentits de 3 metres d’amplada i una zona per a vianants i bicicletes.

Les dos zones quedaran completament diferenciades amb separadors i s’instal·larà enllumenat públic pel lateral de la calçada. També es reforçarà la il·luminació en les quatre redones.

La proposta d’adjudicació quedarà enllestida en un màxim de dos setmanes i, una vegada complerts els terminis legals corresponents, a finals de 2021 o primers de 2022 podrien començar les obres.

Directe