Portell es prepara per poder netejar els carrers si neva

Encara que les previsions cada vegada són menors, l'Ajuntament ho té tot a punt

Encara que les previsions de neu en aquest episodi d’inestabilitat són cada vegada menors a la comarca dels Ports, municipis com Portell ho tenen tot a punt per netejar els seus carrers en cas de necessitat. És per això que l’Ajuntament, als darrers dies ha anat preparant tot el material i la sal necessària per fer la neteja vial si la neu finalment acaba fent acte de presència. El consistori portellà compta amb un espècie de protocol per netejar la neu al casc urbà.

Amb aquestos aparells, l’Ajuntament de Portell pot fer front a necessitats que es puguen presentar dins del municipi. En altres qüestions més dificultoses que puga generar una nevada, fa falta ajuda externa per poder fer-li front.

Fa poc que la màquina que s’utilitza per netejar la neu ha tornat d’una inspecció tècnica feta a Barcelona.

Aquest aparell compta amb diferents complements com una agranadora. A la màquina es poden enganxar cunyes, saleros o altres elements per poder netejar la neu dels carrers de Portell.

https://vimeo.com/649106541
Portell es prepara per a la neu

A més, la seua utilitat per part de l’Ajuntament de Portell és màxima durant tot l’any ja que és un aparell que s’empra moltissim i serveix per poder dur a terme moltes feines.

La neu a l’hivern pot arribar en qualsevol moment entre els mesos d’octubre i abril i per això s’ha d’estar preparat.

A Portell enguany ja ho tenen tot a punt per a que vinga la neu amb aquest o amb qualsevol altre temporal que a més solen ser freqüents a la zona i no agafen quasi mai per sorpresa a ningú.

Directe