La Taula del Sénia aprova el pressupost per al 2022

El pressupost de l'any 2022 que serà de 567560 euros, el que suposa un 6.5% més que l'any anterior

La Mancomunitat de la Taula del Sénia ha celebrat una assemblea telemàtica on ha aprovat el pressupost de l’any 2022 que serà de 567560 euros, el que suposa un 6.5% més que l’any anterior. També s’ha realitzat un balanç d’activitats, ja que tot i que la pandèmia de la COVID-19 ha obligat a suspendre moltes de les iniciatives previstes, hi ha un nombre significatiu de propostes que sí que s’han pogut realitzar.

Així, durant l’any 2021 la Mancomunitat de la Taula del Sénia ha fet el Taller d’ocupació 2020-2021, subvencionat per LABORA, a la part valenciana, la garantia juvenil, amb tres tècnics treballant en disseny, medi ambient i patrimoni, s’han fet noves àrees d’oliveres mil·lenàries a la part catalana, així com rutes a la part valenciana. Es va poder fer una visita de diputats delegats de les tres diputacions i la 2° comissió de seguiment SIPAM, a més de tramitar gestions amb la Generalitat de Catalunya per posar en marxa la Llei d’Oliveres Monumentals.

Per altra part es va participar telemàticament en dues jornades de la FAO i una del consell de la Unió Europea. Es va treballar en el projecte VALSIPAM i en un taller a Cantal. Es va rebre el premi AEMO a la Millor olivera monumental d’Espanya per a l’olivera Mil·lènia de Godall. Es van poder portar a terme dues activitats al BNEW del consorci Zona Franca. Per últim es van desenvolupar les Jornades Europees de Patrimoni juntament amb ajuntaments i entitats.

Directe