L’UJI guardona l’esforç de l’IES Els Ports en les assignatures científiques

Els alumnes del centre han tingut les millors notes en aquestes matèries en la darrera PAU

L’institut d’ensenyament secundari Els Ports ha sigut guardonat en la quarta edició dels premis Marcadors, organitzats per l’escola superior de tecnologia i ciències experimentals de la Universitat Jaume I, en els que es reconeix als millors professors i centres d’ensenyament públic en les matèries cientifico-tècniques de batxillerat.

Així, en aquesta convocatòria, que ha estat votada pels alumnes del curs 2020-2021 i 2021-2022 de l’escola superior de tecnologia i ciències experimentals, s’ha premiat a professors de les matèries de matemàtiques, dibuix tècnic, química, física, tecnologies industrials i dibuix tècnic.

L’IES Els Ports ha rebut el reconeixement al ser el centre que millors resultats ha obtingut en la darrera convocatòria de la prova d’accés a la universitat a la província de Castelló. Tot i que cap professor ha sigut reconegut individualment, s’ha destacat la tasca col·lectiva de tots els professionals per ajudar als alumnes a aconseguir aquestes qualificacions.

Directe