L’Alt Maestrat i la Diputació generen sinergies contra les desigualtats de gènere

En una trobada entre l'entitat provincial i els agents que treballen per la igualtat

Dilluns passat, l’Agent d’Igualtat de la Mancomunitat Alt Maestrat, Silvia Piquer, i les tècniques del Departament de Joventut d’aquesta, Pili Iranzo i Laura Alcañiz, van participar en una jornada tècnica de treball per l’Estratègia Provincial de l’Igualtat entre dones i homes de la Diputació de Castelló.

L’esdeveniment, que va tindre lloc en el Centre Rural de Congressos de Sant Mateu, va tindre com a punts clau la generació de sinergies entre l’entitat provincial i el conjunt d’agents que treballen per la igualtat a la província; contrastar el Document de Bases; i recollir propostes de millora i línies d’actuació.

A la trobada van assistir diferents professionals de la igualtat i la prevenció i intervenció de la violència de gènere de la província de Castelló, representants d’associacions de dones, entitats socials i altres professionals vinculades a la igualtat.

Directe