Morella ultima la festa del dissabte a l’Espai Firal

La ciutat ha programat una nova festa a l’Espai Firal per al dissabte 4 de desembre

La ciutat de Morella viurà una especial festa aquest dissabte 20 de novembre. L’Espai Firal albergarà les actuacions de Paradita Flamenca, Paco en Laluna, Pablo Escudero dj, Five Cover Band i dj Bandalay, així com la possibilitat de sopar. Així, l’obertura de les portes serà a les 17.30 hores i encara hi ha entrades disponibles per a la vesprada i l’esdeveniment complet. Aquestes es poden adquirir on-line.

La regidora de Joventut, Judit Garcia, ha destacat que “l’oci nocturn és molt important per a la ciutat en general i sobretot per a la gent jove” i ha afegit que “amb aquesta festa volem recuperar els esdeveniments culturals i de nit, sempre dins de la normativa establerta per a evitar nous contagis de la COVID-19.

L’edil ha explicat que “la del dissabte serà la primera i està previst celebrar una altra activitat d’estes característiques el 4 de desembre”.

Directe