La Generalitat invertirà 1,8 milions a Benicarló el 2022

La rotonda de la Ratlla del Terme, la millora de l’accés a la Mar Xica i l’ampliació del Centre de Salut Integrat són les principals inversions previstes

La Generalitat Valenciana preveu per al 2022 una inversió d’1,8 milions d’euros per a Benicarló. Així es reflecteix en el projecte de pressupostos que el conseller d’Economia i Hisenda, Vicent Soler, ha presentat aquesta setmana a Castelló i en el qual s’inclouen els projectes de la rotonda de la Ratlla del Terme, la millora de l’accés a la Mar Xica i l’ampliació del Centre de Salut Integrat.

Pel que fa a la rotonda que s’ha construir a l’antiga N340 en la intersecció amb la Ratlla del Terme, la Generalitat ha previst una dotació de 400.000 euros. Aquesta és una demanda dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola per a millorar la seguretat viària de la zona i garantir millors accessos a l’entorn comercial i industrial.

Sobre la Mar Xica, el projecte de pressupostos preveu 680.000 euros que es destinaran a habilitar aparcaments i millorar l’accés a la platja en la zona que està al costat del port esportiu.

Finalment, per a l’ampliació del Centre de Salut Integrat s’han previst 800.000 euros.

Directe