Herick Campos destaca la importància de l’accesibilitat per a ser Destí Turístic Intel·ligent

El director general de Turisme creu que "tothom té dret a gaudir del turisme"

Herick Campos destaca la importància de l’accesibilitat per a ser Destí Turístic Intel·ligent

El director general de Turisme, Herick Campos, ha destacat la importància de l’accessibilitat “com un eix vertebrador que es requereix per a ser Destinació Turística Intel·ligent”. Així ho ha destacat Herick Campos en l’obertura de la reunió del grup de treball d’Accessibilitat de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (Xarxa DTI-CV).

Campos ha destacat els destins han de ser accessibles “en primer lloc perquè creiem que tothom té dret a gaudir del turisme, però també perquè ens fa ser més competitius”.

En aquest sentit, el director general ha assenyalat que “l’accessibilitat ha de ser entesa no sols per a un determinat segment de població de possibles turistes que tenen necessitats per alguna discapacitat, sinó que la població i els turistes són cada vegada més majors i requereix majors atencions tant en els serveis turístics, com també en els destins”.

Durant la sessió de treball, Herick Campos ha posat en valor el treball que es realitza des de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) per a impulsar la Xarxa DTI CV. En aquest sentit, ha ressaltat que “som l’única comunitat autònoma té una Xarxa DTI on els destins participen en grups de treball i es creen manuals pràctics perquè els destins puguin implementar i aconseguir els objectius comuns que ens marquem en la Xarxa”.

Directe