El Pub, premiat per la Federació d’oci de la Comunitat Valenciana

Els premis FOTUR se centren en quatre categories: Empreses, Professionals, Mitjans de comunicació i Institucions

Fotos: Xarxes socials

El Pub de Morella ha estat un dels establiments premiats en “la 45+1 Gala d’Aniversari i 13+1 Premis FOTUR” que “pretén reconèixer el treball dels professionals i empreses del sector i als mitjans de comunicació i institucions que donen suport a l’oci, el turisme i el joc. Els premis se centren en quatre categories: Empreses, Professionals, Mitjans de comunicació i Institucions”, segons destaca l’organització.

A més de El Pub de Morella, la 14 edició dels premis FOTUR ha reconegut la labor del periodista Joaquín Prat i del programa Quatre al Dia que condueix en aquesta cadena de televisió; de Vicent Llorens al capdavant de la Marina de València; al Festiva del Dia de la Dóna; a l’establiment d’oci Kandhala; al cicle de concerts Nits al Carme; així com als mitjans de comunicació Cadena SER i Ràdio Intereconomía València.

Així mateix, s’ha premiat als treballadors de les sales de bingo; a Salvador Alcaraz per la seva labor al capdavant del restaurant Llagostí d’Or; al barman Antonio Miñarro; al restaurant Panorama; al municipi de Montanejos; al servei d’inspecció de la Policia Autonòmica; i a les empreses Jango i Coca-cola.

Finalment, també s’ha fet lliurament de guardons al programa Notícies Matí d’À Punt; a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana; a la comunitat de voluntàries Mamàs en Acció; a la Societat d’Agricultors de la Vega Baixa; a la Unitat Militar d’Emergències, i a l’empresari Vicente Gil Molina.

Amb la presència del
president Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reivindicat el sector del turisme i de l’oci com a “creador de prosperitat” i ha destacat la contribució dels fons europeus a millorar “la sostenibilitat ambiental i la gestió intel·ligent” com a aspectes clau per al futur del sector.

Així ho ha assegurat durant la seva intervenció en la gala anual de la Federació d’Empresaris de l’Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (FOTUR), en la qual també s’ha fet lliurament dels guardons que concedeix la federació.

En concret, ha fet referència als plans de sostenibilitat turística que seran posats en marxa en els pròxims tres anys i que comptaran amb 139 milions d’euros procedents dels fons Next Generation, així com a l’aposta del Govern d’Espanya per convertir Benidorm en la “capital espanyola de la dada i dels destins digitalitzats”, per a això destinarà 130 milions d’euros.

El cap del Consell ha mostrat el seu agraïment al sector de l’oci i del turisme per la seva “lleialtat, comprensió i responsabilitat” durant la pandèmia, i ha assegurat que ha estat “un aliat essencial” del Consell en l’actuació enfront de la crisi, que ha sofert “un major cost” que l’assumit per altres sectors.

En aquest sentit, ha recordat el suport econòmic del Govern valencià a través de les ajudes del Pla Resistir, així com els 15 milions d’euros en ajudes directes dirigits a l’empresa turística, els incentius del Bo Viatgem, o les ajudes específiques per a l’oci nocturn, dotades amb 8,5 milions, que han arribat a tots els sol·licitants.

A l’acte també ha estat present l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés qui, mitjançant les xarxes socials dona l’enhorabona a “Raquel, Miguel Angel i tota la familia del Pub”, apuntant que “formeu part de la indústria de la felicitat” alhora que els dona les gràcies “per l’aposta que heu fet, per creure en Morella des de la feina ben feta”.

Rhamsés també apunta que “avui rebeu este premi, que fa uns anys vam rebre pel Sexenni, de la Federació d’oci, turisme, joc, activitats recreatives i indústries afins de la Comunitat Valenciana”

Directe