Es presenta una empresa a la licitació de la gestió de la Piscina Municipal de Benicarló

El procés de licitació avançarà aquesta setmana amb la revisió de la documentació presentada

La licitació per a la gestió de la Piscina Municipal de Benicarló compta amb l’oferta d’una empresa licitadora. La mercantil, una UTE formada per dos empreses, ha presentat la documentació en temps i forma i a partir d’avui mateix ja han començat les taules de contractació per a revisar tota la documentació.

De moment, s’ha obert el sobre electrònic número 1, que conté la documentació administrativa, i durant els pròxims dies s’aniran obrint la resta de sobres: el número 2, amb l’avantprojecte d’obra de reforma i ampliació i el projecte de gestió i explotació; i el número 3, amb l’oferta econòmica.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la previsió és que «l’adjudicació siga una realitat abans de finalitzar l’any i que puguem obrir les portes de la Piscina en uns pocs mesos». En aquest sentit, l’alcaldessa ha remarcat que «el fet d’haver-se presentat només una empresa licitadora, accelerarà tots els terminis», mentre que sobre la reobertura de les instal·lacions ha declarat que «precisament una de les condicions del plec és que l’ús de l’aigua siga compatible amb l’execució de les obres de reforma i ampliació, de manera que l’obertura de la piscina podria fer-se efectiva durant els primers mesos de 2022».

Directe