Vinaròs té una nova estació d’autobusos

Finançada per la Diputació amb 200.000 euros del Concurs de Regeneració Urbana

Vinaròs té una nova estació d’autobusos

El president de la Diputació, José Martí, el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, i la diputada que coordina la relació amb els ajuntaments del nord de la província, Ruth Sanz, han visitat hui a Vinaròs la nova estació d’autobusos del Parc Catalinetes. Ho han fet al costat d’una delegació municipal de l’ajuntament de la localitat encapçalada pel seu alcalde, Guillem Alsina.

Es tracta d’una infraestructura municipal que ja està operativa, que va sorgir d’un dels projectes guanyadors del Concurs de Regeneració Urbana de 2020 (CRU) que organitza la institució provincial, dotat amb 200.000 euros. És una actuació dissenyada per Luis Navarro i Carlos Sánchez, amb la qual s’ha renovat la imatge i millorat les funcionalitats de la zona.

La nova estació se situa al costat del Parc Catalinetes, on abans només hi havia unes marquesines per a agafar l’autobús i una una esplanada asfaltada en la qual s’estacionaven vehicles. La finalització de l’obra ha permés crear un conjunt en el qual l’estació i el parc han quedat perfectament integrats en una unitat urbanística.

L’objectiu del CRU és fomentar la utilització de la ceràmica en zones públiques urbanes, per això, tot el sòl de l’estació es compon de peces d’aquesta indústria, igual que els seients i el revestiment del bany públic que s’ha situat en aquesta nova infraestructura municipal.

El president Martí ha quedat gratament impressionat amb l’estació d’autobusos que ha qualificat de “magnífica”. En aquest sentit, ha recordat que “el que sempre pretenem els qui ens dediquem a l’activitat política des de les institucions és millorar la qualitat de vida de les persones”. També ha explicat que “en la Diputació volem que la ceràmica tinga molta presència en els espais públics, donada la importància que té aquesta indústria en l’economia de la província”.

Per part seua, l’alcalde, Guillem Alsina, s’ha referit a la importància de la integració que s’ha aconseguit entre el parc i l’estació i ha agraït a la Diputació “que haja apostat per un projecte del qual gaudiran els veïns i usuaris del servei de transport per carretera a Vinaròs i la comarca”.

Directe