Querol Assessors, el “Despatx Professional Més Innovador” de la revista Emprenedors

Es tracta d'un esdeveniment de gran envergadura

La Revista Emprenedors ha organitzat aquest dilluns 15 de novembre a Madrid la XVII edició dels Premis Emprenedors. Es tracta d’un esdeveniment de gran envergadura que en anteriors edicions ha comptat amb marques tan conegudes com Porcelanosa, Rastreator, Estrella Galícia, Heura Foods, Ecoalf o Timpers.

Durant l’esdeveniment s’han atorgat diferents categories de premis, com el “Premi Especial d’Emprenedors”, atorgat a Meliá Hotels International; el “Premi Emprenedor de l’Any”, per al Celler de Ca Roca; el “Premi a l’Empresa Destacada de l’Any”, que ha recaigut en Scalpers; el “Premi a l’Emprenedoria amb Propòsit”, per a Cocunat; o el “Premi a la Trajectòria”, atorgat a la Fageda; entre altres distincions.

Com a novetat destacada d’aquesta edició, per primera vegada en la història d’aquests guardons s’ha creat una nova categoria, el “Premi al Despatx Professional Més Innovador”, creada amb la col·laboració de prodespatxos, el directori de les millors signatures professionals d’Espanya, amb l’objectiu de reconèixer la innovació en empreses d’aquest sector.

Per decisió consensuada per un jurat expert format per professors universitaris i directius d’empreses, Querol Assessors hem estat seleccionats com a guanyadors del “Premi al Despatx Professional Més Innovador”, un guardó lliurat a Miguel Querol, CEO de Querol Assessors, i a Cristina Guardiola, Responsable de Transformació Digital, per Gloria Moles, Advocada i Directora de continguts de màrqueting digital i jurídic en prodespatxos.

“Querol Assessors estem en un entorn rural on la població és escassa i procurem basar-nos en les estratègies de grans despatxos, però actuant com els petits, sense perdre aquesta proximitat amb el client” va assenyalar Cristina Guardiola.

Durant el lliurament del guardó, es va remarcar l’important paper que juga el despatx en la lluita contra la despoblació, tractant-se d’un projecte que aposta pel territori creant ocupació, assentant població i oferint un servei pròxim als habitants de les comarques dels Ports (Castelló) i el Maestrazgo (Terol). Al seu torn, es busca la millora i superació contínua apostant per processos i eines que facin possible un treball més eficaç i de major qualitat, sense descurar la importància del factor humà, amb un equip preparat i amb uns clients que ens sentin pròxims i als quals els transmetem confiança.

“Vivim en un territori amb molta emprenedoria, hi ha molta gent valenta. Comptem amb el doble d’autònoms que la mitjana nacional, en alguns casos per obligació i en la majoria per convicció, i val la pena lluitar per aquesta gent, per aquest territori i per aquests pobles tan bonics” va apuntar Miguel Querol.

Des de Querol Assessors desitgem remarcar que aquest premi no hagués estat possible sense la bona feina de tot l’equip humà que forma el projecte i sense la confiança que dipositen els clients en nosaltres.

Directe