Ferm compromís del Govern amb el tram de l’N-232 Morella sud – La Torreta

La licitació d’aquest l’actuació en aquest està prevista per al mes d’abril de l’any 2022

Una imatge d'arxiu de la carretera nacional

Les obres de millora de la carretera nacional N-232 són una qüestió prioritària per a la gent de Morella i dels Ports. Així, el director gerent de la Càmera de Contratistes de la Comunitat Valenciana, Manuel Miñés, anunciava ahir, als mitjans de comunicació, la licitació de les actuacions en el següent tram d’aquesta. El que va des de la masia de La Torreta fins a Morella sud i que completa la renovació d’aquesta infraestructura de comunicació amb la comarca. Aquesta està prevista per al mes d’abril de l’any 2022, una vegada compte amb tots els informes favorables preceptius dels diferents departaments de les administracions.

Actualment, s’executen les obres en el tram que va des del Pont de la Bota fins a la masia de la Torreta. Així, el nou tram és el que s’uneix amb aquest i l’únic que queda pendent dins de la comarca dels Ports. Cal recordar que a principis d’aquest any 2021 el projecte es va traure a informació pública. Durant aquesta es podia consultar el nou traçat de l’N-232 des de La Torreta fins a Morella i agilitzar els processos d’inici del projecte. Aquesta publicació va finalitzar el termini al mes de febrer i ara, com s’ha informat, està previst que al mes d’abril del 2022 es puga licitar “i que aquest últim tram siga una realitat prompte” ha conclòs l’alcalde.

A més, l’Ajuntament de Morella junt amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, així com amb departaments de la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic mantenen reunions periòdiques per al seguiment d’estos projectes. D’aquesta manera, el plenari ordinari d’este mes de novembre es presentarà una moció per a reforçar aquesta qüestió que “és un projecte fonamental i volem que el procés de licitació siga el més ràpid possible i completar la millora de tota la carretera N-232 amb els dos trams dins del nostre terme municipal” ha explicat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. L’edil ha destacat que “és una bona notícia que la licitació de les actuacions del nou tram estiga prevista per al pròxim mes d’abril i continuarem amb tota la coordinació i esforços necessaris perquè siga una realitat”.

Directe