El col·legi de Morella es solidaritzen amb La Palma que no pot anar a l’escola

Des del CEIP Mare de Déu de Valllivana es van enviar cartes amb dibuixos a les xiquetes i xiquets de La Palma

El CEIP Mare de Déu de Vallivana ha realitzat una iniciativa amb l’illa de La Palma. Així, l’alumnat de diferents cursos d’aquest han enviat cartes amb els seus millors desitjos i dibuixos a les xiquetes i xiquets que no poden anar a l’escola a causa de l’erupció volcà. Així, aquestes classes es van desplaçar fins a l’oficina de Correus de Morella per a enviar les cartes.

La regidora de Cooperació, Malú Blasco, ha destacat que “es tracta d’una iniciativa molt bonica i de solidaritat de les xiquetes i xiquets amb l’alumnat afectat per l’erupció i que no pot anar a l’escola”. L’edil ha afegit que “també és molt important que des de la infància s’inculquen valors com la solidaritat amb accions com aquesta”.

Morella amb
La Palma

La ciutat de Morella continua amb la campanya de solidaritat amb l’illa de La Palma i les persones afectades per l’erupció del volcà. Així, des de l’ajuntament s’ha impulsat la iniciativa Morella amb La Palma amb la venda de les samarretes amb el perfil de l’illa i la frase Los Pueblos Más Bonitos de España con la isla más bonita, junt amb aquesta associació. La samarreta ja està disponible i es pot adquirir a les oficines de l’ajuntament amb un preu de 10 euros.

La regidora de Cooperació ha destacat que “és una iniciativa molt important de l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España i ajudar a les persones damnificades per l’erupció del volcà de La Palma” i ha afegit que “les samarretes tenen molt bona acollida i molta gent ha vingut a per les seues i col·laborar”. L’edil ha explicat que “ja tenim les samarretes a l’ajuntament per a qui vulga col·laborar” i ha afegit que “tenen un preu de 10 euros que aniran íntegrament a l’illa, als números de compte que ens ha facilitat el cabildo de La Palma”. Finalment, Malú ha fet una crida “a les veïnes i veïns de Morella i la seua elevada participació en les campanyes solidàries de la ciutat”.

Cal explicar que les samarretes tenen un disseny especial amb el perfil de l’illa de La Palma i el logo de l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España. Junt amb aquest la frase mencionada anteriorment. A més, ha estat dissenyada i elaborada amb empreses canàries i s’ha traslladat fins a Morella per a la seua venda.

Directe