Andreu Casero entre els millors investigadors universitaris del món

Segons un estudi de la Universitat de Stanford

Un total de 23 investigadors de l’UJI se situen entre els més destacats del món en la seua disciplina segons la Universitat de Stanford, i un d’ells és el morellà Andreu Casero, en Ciències de la Comunicació.

Aquest resultat posa de manifest el bon posicionament internacional de la Universitat Jaume I en qualitat i lideratge en investigació i ratifica els resultats obtinguts en diferents rànquings internacionals i nacionals. La Universitat de Stanford (EUA) ha publicat l’actualització corresponent a l’any 2020 de l’estudi publicat en la revista Plos Biology que situa un total de 23 investigadors i investigadores de la Universitat Jaume I de Castelló entre el 2% dels científics més destacats del món en la seua disciplina.

Els autors classifiquen la trajectòria de més de cent mil investigadors i investigadores sobre la base d’indicadors de productivitat científica. El personal que almenys haja publicat cinc articles es classifica en 22 camps científics i 176 subcamps.

Directe