Benassal dona 900 euros per a la lluita contra el càncer

El poble es compromet així en una de les lluites més crucials de la nostra societat

Benassal dona 900 euros per a la lluita contra el càncer

L’Ajuntament de Benassal ha donat 900 euros a l’Associació Espanyola contra el Càncer en Castelló. La suma es va recaptar en les Festes Patronals d’agost, en la prova d’un bou cerril les entrades del qual valien 2 euros.

Amb aquesta directa aportació de veïns i veïnes de Benassal a la lluita contra el càncer, el poble es compromet en una de les lluites més crucials de la nostra societat i permet continuar avançant en diagnòstics més ràpids i millors tractaments per a la malaltia.

El consistori desitja donar les gràcies a totes les persones que van aportar el seu granet d’arena, una resposta social molt positiva que anima a l’Ajuntament de Benassal a organitzar més iniciatives amb el mateix propòsit social i sanitari.

Directe