Morella comença a penjar les llums de Nadal

La il·luminació s'encendrà a desembre

La brigada municipal de Morella ha iniciat aquesta setmana els treballs d’instal·lació de les llums de Nadal. Aquestos es realitzaran pels principals carrers de Morella i que el tradicional enllumenat puga lluir durant tot el mes de desembre. Així, mentre duren els treballs, es produiran talls de trànsit puntuals.

El regidor de manteniment i serveis urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “hem planificat els treballs d’instal·lació de les llums de Nadal perquè afecten mínimament a les veïnes i veïns de Morella”. D’aquesta manera, l’edil ha explicat que “hi haurà talls de trànsit als carrers principals de Morella, però en moments on aquest és menor i no afectar a les hores de repartiment als establiments”.

Cal recordar que l’any 2015 Morella va ser escollit com a Pueblo Bueno y Bello de la campanya publicitària de Ferrero Rocher per al Nadal. La marca de bombons va instal·lar l’enllumenat i va tindre un gran impacte en els mitjans de comunicació, la qual cosa va provocar que molts i moltes visitants s’aproparen a la ciutat per a gaudir d’aquestes tradicionals llums. Des d’aquest moment, la ciutat aprofita l’enllumenat de la marca de bombons amb elements nous que s’incorporen cada any amb el patrocini d’Electra Energia i la col·laboració de l’Ajuntament de Morella i l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO).

Penícola, candidat a
poble Ferrero Rocher

Com va ser Morella fa sis anys, Peníscola és un dels pobles escollits per Ferrero Rocher per albergar l’enllumenat de Nadal d’aquesta marca aquest any. Així, Morella recolza la candidatura d’aquesta localitat pròxima i que es retrobe amb el Nadal. La candidatura de Peníscola com una ciutat que, a més de les seues platges i coneguda per la temporada estival, també és coneguda per albergar un entranyable mercat de Nadal en l’interior del nucli històric. Cal explicar que ja es pot votar a través del següent enllaç: https://pueblos.ferrerorocher.es/es/es/xp/pueblos/vota.

Directe