La Guàrdia Civil deté in fraganti a una persona “passant” droga a Vinaròs

Els agents es van confiscar d'un total de 158 grams de marihuana prop d'un centre educatiu

La Guàrdia Civil deté in fraganti a una persona “passant” droga a Vinaròs

La Guàrdia Civil de Vinaròs ha detingut a un home de 29 anys que va ser sorprès “in fraganti” mentre tractava de vendre droga en una zona pròxima a un col·legi. Els fets van succeir el passat dia 4 de novembre, i van ser els propis guàrdies civils que es trobava realitzant labors per a prevenir la seguretat ciutadana i el tràfic il·lícit de substàncies estupefaents en la localitat, quan prop d’un centre educatiu de la localitat van sorprendre una persona que tractava de realitzar un “pas” de substàncies estupefaents.

Els agents, que van aconseguir evitar la venda, es van confiscar de 13 bossetes en l’interior de les quals hi havia marihuana preparada per a la seva venda i distribució, diners en metàl·lic i una bossa més gran que portava amagada a l’interior del ciclomotor i que contenia marihuana, aprehenent un total de 158 grams d’aquesta substància.

Per tals fets la Guàrdia Civil va procedir a la detenció d’aquesta persona com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El detingut juntament amb les diligències instruïdes van ser posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Vinaròs.

Directe