Xavi Castillo presenta el seu nou espectacle a Peníscola

El 7 de novembre arriba "L’actualitat en 3 pataes"

Una imatge promocional de l'humorista

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, continua amb la programació de la primera temporada estable al Palau de Congressos de Peníscola. Aquest diumenge 7 de novembre, a les 19.30 hores, l’humor àcid de Xavi Castillo serà el protagonista amb el seu espectacle ‘L’actualitat en 3 pataes’.

El delegat territorial de l’IVC a les comarques de Castelló, Alfonso Ribes, ha valorat “l’esforç que des de Cultura s’està fent en programar activitats al Palau de Peníscola” i ha agraït al públic el suport que està donant a les diferents propostes. S’ha de recordar que l’estrena de la primera temporada cultural regular al Palau de Peníscola va ser el passat mes d’octubre i, des d’aleshores, han passat per l’espai cultural de l’IVC Juan Echanove, espectacles familiars, cinema de Berlanga i concerts del circuit Sonora.

En aquesta ocasió, el Palau de Congressos de Peníscola rebrà Xavi Castillo que presenta el seu últim espectacle. Després de ‘Veriueu-ho Show!’, i de ‘Xavi Castillo News!’ l’humorista valencià continua regirant el món actual. Amb nous personatges, noves notícies, però amb la mateixa línia de sempre.

‘L’actualitat en 3 pataes!’, es defineix per l’actualitat amb la sàtira i l’humor habitual de la companyia Pot de Plom. Xavi Castillo explicarà sobre l’escenari les seues reflexions al voltant de les últimes notícies. Un espectacle canviant, i amb gran dosi d’improvisació, per tal de riure d’allò que ens conten els diaris dia a dia, i que, tal com apunta l’artista “habitualment, no fa gens de gràcia!”.

L’espai cultural de l’IVC a Peníscola continuarà la pròxima setmana amb més cinema d’actualitat. En aquest cas trobarem la projecció de ‘El olvido que seremos’ de Fernando Trueba en què Javier Cámara fa una extraordinària interpretació del metge colombià Héctor Abad Gómez.

Totes les entrades per als espectacles es poden comprar a la nova plataforma de venda de l’Institut Valencià de Cultura.

Directe