Morella col·labora en el comiat de Pablo Guerrero

El poeta i cantautor té una estreta relació amb la ciutat després de publicar el llibre "Las letras de Morella"

Pablo Guerero a Morella, en una imatge d'arxiu

Anit, el teatre Galileo Galilei de Madrid va acollir l’acte de presentació del disc “Y volvimos a abrazarnos” de Pablo Guerrero. Aquest serà l’últim treball del poeta i cantautor amb 50 anys de carrera i una estreta relació amb la ciutat de Morella. Així, des que publicarà el llibre Las letras de Morella, per a contar les seues experiències pels Ports i el Maestrat, ha visitat la capital dels Ports en diverses ocasions. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella ha col·laborat en aquest projecte a través del crowdfundig que es va posar en marxa per a fer-lo realitat. En este han participat més de 250 persones i entitats.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va assistir a l’acte de presentació i ha destacat que “des de Morella hem volgut col·laborar en aquest projecte d’acomiadament a una extensa carrera i per l’estima i proximitat que hi ha entre Pablo Guerrero i la nostra ciutat”. L’edil ha recordat que “és un dels autors que compta amb una placa al Jardí dels poetes arran del llibre que va escriure sobre Morella i el territori que l’envolta en el seu viatge pel Maestrazgo” i ha afegit que “a més, va presentar el llibre en un Cita a Morella que va comptar amb molta participació”.

Cal recordar que Pablo Guerrero és un conegut cantautor establert a Madrid que des de finals dels vuitanta ha publicat poemaris com Tiempo de espera, Viviendo siglos, Escrito en un piedra, Los cielos tan solos, ¿No son copos de nieve? y Sin ruido de palabra. També ha tret més de deu discos, en els seus 50 anys de trajectòria. Entre ells, va destacar A cántaros, entre molts treballs com Porqué amamos el fuego, A tapar la calle, Toda la vida es ahora o Lobos si sueño.

Al mes de maig de l’any 2014 va publicar el llibre Las letras de Morella, el qual va presentar en aquesta ciutat al mes de novembre del mateix any en un Cita a Morella a les Sales Gòtiques de l’ajuntament. Finalment, l’abril de 2015, va tindre lloc l’acte de reconeixement amb la instal·lació d’una placa al Jardí dels poetes i es convertia amb el cinqué autor en ocupar un lloc destacat en aquest espai cultural de la ciutat.

Directe