Aquest divendres es lliuren els Premis de la Festa del Comerç

Manolo Querol i MªCarmen Segura, Virtuarch Studio, Apivillores i Paquita Carbò i Eduardo Manero són els guardonats

Aquest divendres es lliuren els Premis de la Festa del Comerç

Com cada tardor, des de fa divuit anys, arriba la Festa del comerç de Els Ports Ràdio. que s’engega amb el lliurament, aquest divendres 5 de novembre, dels Premis que reconeixen als emprenedors, als innovadors, a aquells que formen part de la història del comerç d’este territori, i als que han dedicat el seu compromís i esforç a aquest sector.

En aquesta edició es reconeix, en l’apartat d’empresa amb història, a Manolo Querol i MªCarmen Segura, per haver continuat al llarg de més de 3 dècades la llarga història del forn més antic del poble, el que els més vells encara anomenen Forn del Tretze. L’empresa APIVILLORES i els joves que l’han alçat creant un conjunt d’activitats complementàries al voltant del conreu de la mel, del safrà o de les aromàtiques, han estat els seleccionats per al guardó d’empresa emprenedora; l’empresa VIRTUARCH STUDIO, s’emporta el premi “disseny i innovació” per aplicar les noves tecnologies a la restauració i recuperació de patrimoni i treballar, des d’ací, per tot el país. Finalment, el premi “compromís i dedicació”, enguany és per a Eduardo Manero i Paquita Carbò, els quals han regentat un negoci de venda d’electrodomèstics al llarg de 34 anys, fins a la seua jubilació.

La festa del comerç vol servir per a remarcar la importància del comerç local, i en estos moments marcats encara per la crisis sanitària derivada de la pandèmia del coronavirus, ressaltar l’esforç que continuen fent els comerciants de la nostra comarca, que encara en aquests temps incerts, han continuat invertint, millorant i innovant per oferir millor servei, més varietat i qualitat, al mateix temps que generen nombrosos llocs de treball que ajuden al manteniment de la població.

L’acte de lliurament dels Premis Els Ports Ràdio al Comerç, tindrà lloc el divendres 5 de novembre, a les 20.00 h en la sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella. La iniciativa de Comunicacions dels Ports, que tindrà continuïtat amb la campanya “compra al teu poble”, compta amb el suport de l’Ajuntament de Morella, l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, ASETMICO i la Conselleria d’Indústria, sectors productius, comerç i treball.

Directe