Vallibona obrirà aquest novembre el seu remodelat consultori de salut

La directora territorial de Presidència a Castelló, Eva Redondo, ha visitat les instal·lacions

Vallibona preveu obrir el seu consultori de salut aquest mes de novembre, després de la seua rehabilitació. Les obres de millora d’aquest consultori auxiliar s’han realitzat gràcies a la subvenció concedida per la Generalitat dins del Pla d’Intervenció Arquitectònica de Consultoris (PIAC) de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

La directora territorial de Presidència a Castelló, Eva Redondo, ha visitat les instal·lacions, al costat de l’alcalde de la localitat, Juan José Palomo, per a conéixer l’estat de les obres que, segons el consistori, estaran finalitzades en les pròximes setmanes.

Vallibona ha rebut una inversió de 48.355,69 euros del PIAC per a la remodelació d’aquest consultori que es trobava en males condicions d’accessibilitat i que dóna servei a una població de 71 habitants, la majoria persones de la tercera edat.

Es tracta d’una intervenció important per a una localitat que en temporada estival acull més de 1.500 estiuejants. És l’única infraestructura sanitària amb la qual compta Vallibona, que es recolza en el centre de salut de Morella.

Pla d’Intervenció Arquitectònica
de Consultoris

El PIAC, desenvolupat per la Conselleria de Sanitat, ofereix ajudes dirigides a la intervenció arquitectònica en locals, de titularitat municipal, destinats a la prestació d’assistència sanitària. Entre les actuacions descrites en l’objecte de les ajudes figuren les obres de reforma, reparació, restauració i rehabilitació, així com les de conservació i manteniment.

La directora territorial de Presidència a Castelló, ha recordat que “en total, a la província de Castelló, el PIAC ha subvencionat 11 consultoris, amb una inversió total de 389.038,68 euros i intervencions a Altura, Arañuel, Benafer, Castellnovo, Geldo, Jérica, Pina de Montalgrao, Els Rosildos, la Serra d’en Galceran i Villanueva de Viver”.

Directe