Peníscola, candidata a ser el poble on “brille més que mai” el Nadal de Ferrero Rocher

La localitat del Baix Maestrat celebra cada any el seu Mercat Nadalenc

Peníscola, candidata a ser el poble on “brille més que mai” el Nadal de Ferrero Rocher
S'ha donat a conèixer en un acte a Mediaset

Ferrero Rocher porta vuit anys celebrant el Nadal en alguns dels pobles més extraordinaris de la nostra geografia en una acció que s’ha convertit en una icona i que enguany, igual que en 2020,porta per títol “Junts brillem més”. L’any passat, a causa de les restriccions sanitàries davant la situació ocasionada pel Covid–19, la majoria dels pobles espanyols no van poder dur a terme els seus esdeveniments tradicionals de Nadal. Ara, davant la millora de la situació sanitària, és necessari tornar a recuperar les tradicions. Aquest 2021 és l’any de retrobar-se amb amics i familiars i, sobretot, amb el Nadal.

Així, la marca busca en aquest any tan especial fer brillar com mai la tradició d’un dels pueblosfinalistas, sense oblidar els valors de Ferrero Rocher, premiant al seu torn l’amabilitat i hospitalitat dels seus habitants, així com el sentiment de pertinença a la comunitat que atresoren. Per aquest motiu, enguany es premien les tradicions dels quatre pobles seleccionats en les quals participen els veïns i veïnes, però també es premia la bellesa, la solidaritat o el poder d’acolliment. En aquesta vuitena edició, Ferrero Rocher farà brillar com mai al poble i la seva tradició nadalenca. I el presentador Jesús Vázquez serà, un
any més, l’ambaixador d’aquesta iniciativa que regala moments inoblidables per tots els racons del país.

Quatre municipis històrics
i les seves tradicions candidats

Beas (Huelva) i el seu Betlem Vivent, Briviesca (Burgos) i la Festivitat de l’O amb veles, Les Navas del Marquès (Àvila) i el seu Concert de Nadal; i Peníscola (Castelló) i el seu Mercat Nadalenc són els pobles i les tradicions que enguany participen per a brillar més que mai per Nadal gràcies a Ferrero Rocher.

Acte íntegre de presentació dels candidats celebrat als estudis de Mediaset a Madrid

El Betlem Vivent de Beas, que porta celebrant-se des de 1970, és la seva basa per a convertir-se en el millor amfitrió. La festa de les espelmes de Briviesca tornarà enguany per a il·luminar els carrers del municipi burgalès i serà la clau per a poder brillar enguany al costat de Ferrero Rocher. El Concert de Nadal de les Navas del Marquès posarà la música com a protagonista per a poder convertir-se en el millor poble amfitrió.

El Mercat de Nadal
de Peníscola>

Mentre que el famós Mercat de Nadal és la tradició que ha portat a Peníscola a convertir-se en un altre dels candidats d’enguany. Situat en el centre del municipi, al costat del Castell, en la Plaça Santa María i Plaça de Bous, cada any es poden trobar diferents llocs d’artesania. La decoració de caràcter nadalenc, amb ambientació i animació concorde a la temàtica fan que caminar pels seus llocs es converteixin en un agradable passeig i en el lloc perfecte per a comprar regals de Nadal a familiars i amics. “El Mercat ambulant de Nadal ple d’alegria els carrers de Peníscola els dies abans del Nadal. Suposa una oportunitat per a ajudar al petit comerciant local en un ambient diferent. Ve gent de tot arreu d’Espanya a visitar-nos”, assenyala Andrés Martínez Castellá, alcalde de Peníscola.

Enguany, la marca farà brillar al poble i a la seva tradició més votada; una experiència que sens dubte serà un dels moments més especials d’aquest Nadal per al poble guanyador i els seus habitants.

Ferrero Rocher anima a tots els consumidors a participar en l’elecció del poble i la tradició a través de la seva plataforma digital: Ferrerorocher.es, que oferirà informació sobre els municipis i allotjarà el seu contingut promocional.La primera fase, en la qual participen els quatre pobles, començarà el 4 de novembre i finalitzarà el 3 de desembre; el mateix dia 3 de desembre es comunicarà qui són els dos municipis finalistes. A partir d’aquí, aquests dos pobles lluitaran per a convertir-se en el poble amb la millor tradició en una segona fase que durarà fins al 10 de desembre. L’11 de desembre es farà públic el nom del guanyador i el dissabte, 18 de desembre, en prime time a través de Salva’m Deluxe, els espectadors podran gaudir del retrobament més especial del poble guanyador amb la seva tradició nadalenca a través de les seves pantalles.

Una oportunitat única de gaudir i tornar a estar al costat dels que més volem d’aquesta icònica acció que enguany torna per a recordar-nos que “junts brillem més”.

Directe