“Còdols per l’Alzheimer” recava fons per a l’associació de familiars dels malalts

Una iniciativa dels veïns de Forcall i Bordón

“Còdols per l’Alzheimer” recava fons per a l’associació de familiars dels malalts

El projecte “Còdols per l’Alzheimer” naix amb l’objectiu de donar suport als familiars de les persones amb Alzheimer i alhora donar visibilitat a aquesta malaltia. Pili Santamaria, veïna de Bordón, va exposar durant l’estiu una mostra de còdols, que ella mateixa va pintar a mà per a recaptar diners i ajudar a la seua germana que des de fa temps s’encarrega de cuidar al seu marit que pateix alzheimer.

Vist l’èxit que va tenir “Còdols per l’Alzheimer” a Bordón i amb l’objectiu d’aconseguir més suport, van decidir presentar el projecte als veïns i veïnes de Forcall perquè coneguen la iniciativa i puguen col·laborar en la pròxima acció solidària prevista per a la primavera.

Pili Santamaria és membre de “Còdols per l’Alzheimer”

Amb l’ajuda de tots, des de «Còdols per l’Alzheimer» es pretén reforçar els llaços entre Forcall i Bordón i, sobretot, ajudar als familiars de les persones amb alzheimer.

Directe