“65 anys de camí” de la Colònia Forcallanocatalana

Durant la celebració de l'assemblea anual s'ha presentat el número 6 de la revista "Papers dels Ports"

La colònia forcallano-catalana ha celebrat la seua assemblea general en la qual han fet repàs de les actuacions desenvolupades durant el 2020. En la sessió també s’han plantejat possibles activitats de cara als pròxims mesos com, per exemple, una mostra sobre José Penaroya.

Tot i que aquest any ha estat molt marcat per la pandèmia, des de la colònia asseguren que el balanç és positiu, ja que durant l’estiu, sobretot a l’agost, han pogut celebrar el seu 65 aniversari i organitzar diferents activitats.

En l’acte també s’ha fet entrega de la insígnia d’argent i nomenament de President Emèrit a Ferran Sales Busquets.

Ismael Carbó és el president de la colònia Forcallano-catalana

Donat que la situació sanitària encara no permet fer menjars populars. En acabar l’assemblea tothom va poder gaudir d’un tast de pernil de la comarca, en aquest cas de Todolella. Una iniciativa per a no perdre els costums d’aquesta trobada anual i alhora per a posar en valor els productes comarcals.

Una jornada de trobada on, un any més, s’ha posat de manifest el seu principal objectiu: fomentar la divulgació de la història, així com de la cultura i els costums de Forcall i la comarca dels Ports.

Directe