El 70% dels hospitalitzats per covid a la província no estaven vacunats

El president Martí demana que els no immunitzats ho facen "per solidaritat"

El president de la Diputació, José Martí, fa una crida a les persones que encara no s’han vacunat perquè ho facen com més prompte millor acudint als punts de vacunació sense cita prèvia o tramitant la sol·licitud a través del portal de vacunació coronavirus de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Considera «és una cosa que tots hem de fer per solidaritat i patriotisme, perquè estan en joc la salut pública, la vida de persones i la recuperació econòmica».

El president assenyala que «afortunadament, ens trobem en una bona situació, no podem baixar la guàrdia i tenim l’obligació de fer tot el que siga a les nostres mans perquè no hi haja marxa arrere».

Aquestes declaracions de Martí obeeixen a la seua preocupació per les dades revelades en els últims dies per les autoritats sanitàries, que posen de manifest que es ve produint un increment sostingut del nombre de persones hospitalitzades per coronavirus i que en el 70% dels casos es tracta de persones no vacunades.

El president creu que encara que ja està vacunat el 90% de la població vacunable, «és importantíssim augmentar encara més aqueix percentatge i que quan les persones majors siguen requerides per a la tercera dosi de reforç, acudisquen a la cita».

En la seua opinió, «és una obvietat que les vacunes donen resultat i constitueixen un eficaç passaport de vida que ens han permés reduir de manera espectacular la incidència del virus».

Directe