Todolella fa el Sant Antoni aquest cap de setmana

La santantonà i encesa de la barraca és dissabte a les deu de la nit

El Sant Antoni de Todolella, en una imatge d'arxiu

La Todolella aquest cap de setmana celebrarà Sant Antoni. Tot i que l’octubre no és el mes de les santantonades, la localitat ha volgut programar un seguit d’activitats per tal de no perdre aquesta cita i recuperar així les activitats que no es van poder fer l’hivern passat a causa de la pandèmia.

Així, la festa comença divendres a les 7 de la vesprada amb la “plantà” del maio. La festa continua dissabte al matí amb el muntatge de la barraca i seguirà, a partir de les 21:30 amb la benedicció i volta dels animals, l’encesa de la barraca i la santantonà i tanca la nit l’actuació del grup MásMusic. Diumenge es tanca el cap de setmana de Sant Antoni amb la Santa Missa i la subhasta de xulles i trança.

Directe