L’aeroport de Castelló s’apropa a Romania

Es reforça la col·laboració amb el Consolat per a afavorir els desplaçaments de la comunitat romanesa

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, i la cònsol de Romania a Castelló, Irina Marin, han acordat estrènyer la col·laboració i comunicació entre totes dues institucions a fi de canalitzar, en tots dos sentits, aspectes d’interès per a la comunitat romanesa i afavorir els seus desplaçaments a través de l’aeroport de Castelló.

La directora general de Aerocas ha explicat que la connexió amb Bucarest, operada per l’aerolínia Wizz Air, “és estratègica per a l’aeroport de Castelló, d’aquí la importància de fomentar la seva utilització per part de la important població d’origen romanès assentada en àrea d’influència de la infraestructura”.

Blanca Marín ha destacat la necessitat que les potencials persones usuàries disposin d’informació actualitzada sobre els vols, “especialment en un context com l’actual, en què els canvis en les programacions són habituals a causa de la pandèmia”.

Per això, l’aeroport traslladarà al Consolat de Romania a Castelló tota aquesta informació, a fi que la canalitzi a la comunitat romanesa. D’igual manera, es remetran de manera periòdica dades d’interès, com els mitjans d’accés a l’aeroport o l’horari del servei d’autobús.

Per part seva, la cònsol de Romania, Irina Marin, ha manifestat que l’aeroport de Castelló “constitueix la porta natural d’entrada i sortida per a la població romanesa de la província, per la qual cosa és de summe interès disposar d’informació directa del propi aeroport per a transmetre-la a través dels nostres canals de comunicació”. El Consolat també elevarà a l’aeroport aquells aspectes que poden redundar en un millor servei a les persones usuàries.

Directe