Vilafranca tindrà quatre actuacions dins de la mostra «Reclam»

Amb un complet calendari en una desena de localitats entre el 29 d’octubre i el 5 de desembre

La presentació s'ha fet a la UJI

La Universitat Jaume I ha presentat l’edició del 2021 de la mostra d’arts escèniques «Reclam», una iniciativa que pretén apropar la cultura de primer ordre a les localitats de la província de Castelló. En aquesta edició, seran deu les localitats participants, incloent Vilafranca.

La mostra comptarà amb més de 50 actuacions programades, de les quals quatre tindran lloc a Vilafranca, amb propostes per a xiquets i grans. La primera d’aquestes representacions es portarà a terme al Col·legi Blasc d’Alagó i portarà per títol «La Barca» i està descrit com una comèdia poètica.

Per la seua part, la sala Carles Pons albergarà les representacions teatrals «Nautilus», que versa al voltant dels secrets del mar i Antimülleriana, on s’investiga un misteri. El circ també arribarà a Vilafranca amb l’espectacle Sin Ojana, on es veurà la vertat des dels ulls del Flamenc.

La mostra d’arts escèniques «Reclam» apropa cultura als pobles de la província des de fa quasi 30 anys. L’edició d’enguany està marcada per la recuperació dels aforaments en els recintes una vegada s’han relaxat les restriccions.

Directe