Morella té sis casos actius de coronavirus

Per precaució, es suspenen les eixides a l'exterior a la Residència mentre se'ls administra la tercera dosi

L’actualitat de la covid al País Valencià continua amb el repunt lent però sostingut del nombre de nous contagis. Aquest dimecres la incidència acumulada s’ha situat en 38,81 casos per cada 100.000 habitants al territori valencià, set punts més que fa una setmana.

Pel que fa als nous contagis, actualment a Morella, hi ha 6 casos actius per covid-19, segons informava el seu ajuntament. Així mateix, des del centre de salut estan realitzant l’estudi dels seus contactes. Un d’ells és el mossèn de la parròquia, per aquest motiu ni dimecres ni aquest dijous es poden celebrar les misses. Tot i això, a partir de demà ja començaran a fer els oficis. Per altra part, des de la residència Sant Joan Baptista, vist l’augment de contagis al municipi s’han suspès les eixides a l’exterior dels seus residents com a mesura preventiva, i continuen amb les visites setmanals per resident.

A més, avui mateix, se’ls administrarà la tercera dosi als residents que faltaven, per no fer els sis mesos de la segona dosi de la vacuna. Pel que fa al conjunt del territori valencià, la Conselleria de Sanitat, ha notificat 281 casos nous, d’ells 89 s’han registrat a la província de Castelló.

Per altra banda, s’han registrat 153 altes a pacients. En els hospitals valencians creixen el nombre de pacients, sobretot en les unitats de cures intensives. Actualment hi ha 182 persones ingressades, 50 d’elles en l’UCI. A la província de Castelló són 61 les persones ingressades, 11 en les unitats de cures intensives.

Directe