La Universitat Popular amplia l’oferta i recupera el curs de Restauració de mobles

Al gener començaran els cursos d’Anglés i Francés, Entrenament de la memòria, Creació literària i Fotografia

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha presentat la programació 2021-2022 de la Universitat Popular de Benicarló, que ha ampliat l’oferta i ha recuperat un dels cursos més demandats, Restauració de mobles, que es va deixar d’impartir el 2015 per manca d’un local adequat.

«Després d’un any sense UP a causa de la pandèmia—ha dit l’alcaldessa—, hem pogut recuperar la formació no reglada per a persones adultes, una oferta de continguts formatius i lúdics absolutament necessària per a molts segments de població perquè fomenta l’aprenentatge, la integració social, la participació activa i l’intercanvi cultural».

A més del curs de Restauració de mobles, que s’impartirà als nous locals municipals del carrer del Tossal de les Figueres, les novetats d’aquest curs 2021-2022 les completaran el curs de Pintura en seda i Teatre, dos matèries molt demandades entre l’alumnat de la UP.

També hi haurà Dibuix i Pintura, Valencià per a alumnat de Benicarló (de preparació per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià), Telefonia mòbil, Informàtica, Tall i confecció, Castellà i Continguts socioculturals.

El període de matriculació serà del 27 d’octubre al 3 de novembre, a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, de 9.00 a 14.00 hores. Cada curs tindrà assignat un dia d’inscripció. Les matrícules es complimentaran per ordre d’arribada i no serà necessària cita prèvia.

Com cada curs, la UP preveu una tarifa reduïda del 25% per a menors de 30 anys, majors de 60 anys, famílies nombroses, famílies monoparentals i persones amb una discapacitat superior al 33%.

Nous cursos
al mes de gener

L’alcaldessa ha confirmat que al mes de gener es posarà en marxa una segona part de l’oferta de la UP, que inclourà els cursos d’Entrenament de la memòria, Anglés, Francés, Creació literària i Fotografia. La matrícula per a aquests cursos es formalitzarà al desembre.

Directe