Morella publica una nova plaça d’agent de Policia Local

S’atorgarà a través de concurs públic amb les bases publicades al Bolletí Oficial Provincial

Una imatge d'arxiu de la Policia Local de Morella

El Bolletí Oficial de la Província de Castelló (BOP) ha publicat aquesta setmana les bases del concurs públic per a seleccionar un nou agent de Policia Local per a l’Ajuntament de Morella. Aquestes es poden consultar al diari oficial de la província. D’aquesta manera, s’ha iniciat el procés i les persones interessades han de presentar la documentació necessària durant els 20 dies hàbils següents a aquesta publicació. Una vegada finalitzat aquest termini, començarà el procés de selecció a través de les diferents proves definides en les bases.

El regidor de Protecció ciutadana i Mobilitat, Jose Manuel Rodrigo, ha destacat que “fa temps que la Policia Local de Morella necessita nous agents per les seues característiques de mobilitat i afluència de gent en moments puntuals”. L’edil ha explicat que “avui s’han publicat les bases del concurs públic de selecció, de manera que les persones interessades poden presentar la documentació a l’ajuntament a partir de dimecres”.

Directe