Morella presenta la tercera edició de l’Escola de la tardor

Diàlegs feministes per a una transició ecològica i justa des del 21 fins al 23 d’octubre

La regidora d’Igualtat, Mari Carmen Escuder, la presidenta de la cooperativa Organic Siocial Design (OSD) i organitzadora de l’Escola de la tardor, Marisa Meléndez, i l’agent d’igualtat de l’Ajuntament de Morella, Mari Pau Querol, han presentat aquest matí la programació de la tercera edició de l’Escola de la tardor. Aquesta tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d’octubre a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament amb l’acte inaugural a les 16.30 hores.

Cal explicar que les inscripcions continuen obertes a través de la pàgina web de l’esdeveniment. Així, durant els tres dies hi haurà una gran quantitat de ponències i activitats que s’iniciaran amb la inaugural sobre Ecofeminisme i ecologia social: els pactes d’ajuda mútua. A més, també destaca la ponència del dissabte sobre Violències masclistes en l’adolescència. Aquestes es podran seguir de manera presencial, però també en streaming a través de la web d’Escola de la tardor.

Mari Carmen Escuder ha destacat que “l’Escola de la Tardor és un esdeveniment molt important que alberga la nostra ciutat i on es crea un espai de discussió al voltant del feminisme i l’ecologia amb la presència de dones referents en diferents àmbits”. L’edil ha aprofitat per a “animar a participar en aquestes jornades, ja siga de manera presencial o a través de l’streaming”.

D’altra banda, Marisa Meléndez ha remarcat que “durant els tres dies hi ha ponències molt interessants i en aquesta edició s’entregaran també els premis Escola de la Tardor a dones que han treballat i treballen per la igualtat”. A més, ha explicat que “aquesta edició comptarà amb una ludoteca per a la infància i que les assistents a l’escola puguen estar concentrades en les diferents activitats” i ha afegit que “aquesta edició serà la més internacional amb presència de ponents i participants d’arreu del món aprofitant les oportunitats que ens donen les noves tecnologies”.

Aquesta trobada compta amb el suport de l’Ajuntament de Morella, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana. Aquesta és edició innovadora amb dinàmiques i metodologies distintes per a fer un encontre divertit i dinàmic per a extraure tot el potencial de les participants. Així, s’han establert tres panells temàtics que s’iniciaran amb Els nostres pobles com a catalitzadors de l’agenda 2030. Territoris verds i feministes, continuarà amb Economia Verda, social i del bé comú amb enfocament de gènere i finalitzarà amb Som! Ecodones. Xarxa ecofeminista i rural de Castelló. Sororitat.

Directe