La plataforma “No a la MAT” es manifesta a Madrid

Castelló i els 62 pobles afectats per les linies MAT estaràn presents aquest dissabte a la capital

La Plataforma “No a la MAT Castelló” es suma aquest dissabte a la manifestació que tindrà lloc aquest dissabte 16 d’octubre a Madrid. Amb eixida a les 17 hores des de Atocha, recorrerà els principals carrers de la capital de l’estat fins a Sol.

D’aquesta manera, i segons han remarcat a les xarxes socials “Madrid serà un clam front el disbarat de les Renovables. Castelló i els 62 pobles afectats per les línies MAT estaràn presents”, entre ells, “Atzeneta, Borriol, Moró o Els Ports de Morella”.

Des de la plataforma asseguren estar “units front a l’especulació” i demanen “un altre model energètic, però no d’aquesta manera” exigint alhora “respecte a les persones que viuen al Món Rural, a l’agricultura, a les aus, als masos, al patrimoni rural i al paisatge”.

Un altre dels objectius de la mobilització, de la que eixien autobusos des de València és “protegir la Biodiversitat es un altre objectiu de l’Horitzó 2030 a Europa i del que ningú parla perquè no convé, el Botànic tampoc”, asseguren. Des de la plataforma remarquen que “els Governs no poden convertir-se en representants de les empreses d’energies renovables. Ni els expolítics en intermediaris de Red Eléctrica Española i Forestalia”.

La manifestació està convocada per la Alianza Energia y Territorio, que integra a més de 150 associacions i plataformes.

Directe