Comencen les obres de millora al carrer Zaporta de Morella

La brigada ha iniciat la instal·lació de la xarxa provisional d’aigua per a l’abastiment als domicilis durant les obres

Comencen les obres de millora al carrer Zaporta de Morella

La brigada municipal de Morella ha iniciat avui les obres de millora del carrer Zaporta amb la instal·lació de la xarxa provisional d’aigua. D’aquesta manera, comença una actuació que pretén renovar les instal·lacions soterrades i el paviment, la qual cosa suposa una millora d’aquest carrer. Cal recordar que aquesta obra compta amb un pressupost de 119.000 euros i amb un finançament de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRUR) i el Pla 135 de la Diputació de Castelló, a més dels fons de l’Ajuntament de Morella.

Aquest projecte pretén renovar completament les instal·lacions soterrades com són les de clavegueram, xarxa d’aigua potable i les instal·lacions elèctriques, la qual cosa produeix una millora en el servei i reduir les fuites. Pel que fa a l’acabat, la zona de la calçada i més propera al carrer Segura Barreda i plaça de l’ajuntament, serà de pedra igual que esta zona i donar uniformitat a l’espai. L’empedrat també serà de pedra com el dels carrers centrals del nucli històric. Esta actuació comprèn una primera fase del carrer Zaporta que va des del creuament amb Segura Barreda, davant de l’Ajuntament, fins l’altura aproximada dels números 13 i 14.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “es tracta d’unes obres molt importants per a actualitzar i modernitzar les instal·lacions d’aquest carrer, així com renovar el paviment d’aquesta via que ja està deteriorat”. L’edil ha explicat que “com s’ha fet en altres carrers, l’actuació tindrà diferents fases i trams del carrer amb l’objectiu de minimitzar les molèsties al veïnat”. Finalment, Joan Carles, ha remarcat que “des del consistori ens vam reunir amb el veïnat del Zaporta per a explicar amb més detall aquesta actuació així com la possibilitat d’utilitzar les places de l’aparcament públic de l’Albereda mentre duren les obres i no es puga circular per aquest carrer”.

Al mes de juny va tindre lloc una reunió informativa amb les veïnes i veïns del carrer Zaporta per a informar sobre l’actuació i aclarir dubtes d’aquesta.

Directe