Comença l’asfaltat als carrers de Pere de Thous, Penyagolosa i Mare de Déu de Montserrat

Avui s’han dut a terme treballs de fresat mentre que demà s’abocarà l’asfalt

Les màquines han començat a treballar aquest matí per a asfaltar els carrers de Pere de Thous, Penyagolosa i Mare de Déu de Montserrat. Avui s’han dut a terme treballs de fresat mentre que demà s’abocarà l’asfalt i, si no hi ha cap incidència, demà mateix quedaran enllestits els tres carrers.

Des que es van urbanitzar, a finals dels 80, els tres vials havien patit diverses obres de canalització per a passar nous serveis soterrats (telecomunicacions, gas ciutat, etc) i el paviment havia quedat molt malmés.

Així mateix, s’han aprofitat els treballs d’asfaltat per a fer accessibles les voreres dels tres carrers i adaptar-les a la normativa vigent.

El pressupost d’execució de les obres és de 41.465,87 euros (IVA inclòs).

Directe