Julià Pastor presenta les “Tocates originals per a dolçaina” a Vallibona

En la presentació també es va comptar amb música en directe de dolçaina i tabal

Vallibona ha viscut un cap de setmana ple d’activitats. Donat que durant l’estiu no van poder celebrar les seues festes han aprofitat aquests dies de pont per organitzar diferents actes, entre ells, el tardeo a l’esplanada del pavelló o la presentació del llibre “Tocates originals per a dolçaina” del morellà Julià Pastor, que a més va comptar amb música en directe.

“Tocates originals per a dolçaina” fa un recull de seixanta-cinc melodies escrites per l’autor per a ser interpretades amb dolçaina a una o dues veus i per a ser tocades en les festes de Morella.

El llibre ha sorgit també arran la pandèmia del coronavirus amb les tocates que interpretava Pastor al balcó de la seua casa durant el confinament uns minuts abans de les vuit de la tarda justet al punt de l’aplaudiment veïnal, des del 16 de març fins al 2 de maig, sense repetir-ne cap.

Directe