El Cementeri millora en accessibilitat i recupera la plataforma elevadora

El cost de reparació de la plataforma ha estat de 3.000 euros

La Brigada d’Obres i Serveis ha reparat la plataforma elevadora portafèretres del Cementeri Municipal, per tal d’agilitar el treball dels operaris municipals. La recuperació de la plataforma, que ha estat més de 10 anys fora de servei, ha anat en paral·lel a la millora de l’accessibilitat del Cementeri, condició indispensable per al bon funcionament de la màquina.

Així, s’han eliminat bancs i arbres i s’han formigonat zones de terra que abans impedien el pas de la plataforma. Ara mateix, la màquina pot operar en perfectes condicions en el 60% del Cementeri i la previsió és continuar treballant en la resta de les zones per tal que la plataforma puga acabar treballant en el 100% del Cementeri.

El cost de reparació de la plataforma ha estat de 3.000 euros.

Directe