Morella perdrà una oficina de CaixaBank de les dues que té ara al carrer de la Marquesa

L’entitat en tancarà 156 arreu del territori valencià

Morella perdrà una oficina de Caixa Bank en la reorganització que està fent la companyia a nivell nacional després de la seua fusió amb Bankia. Així ho ha anunciat l’entitat que tancarà un total de 156 oficines arreu del territori valencià, la província de Castelló en perdrà 15 i una és la de Morella. A nivell nacional el tancament afecta ja a 747 sucursals on a més també s’acomiadarà a més de 1.000 treballadors molts d’ells amb prejubilacions. A Morella, quedarà fora de servei la seu que actualment pertany a Caixa Bank, passant le seues oficines a les seus de Bankia situades just enfront.

Morella compta actualment i des de fa dècades amb quatre oficines bancàries, una de Caixa Bank, una altra de Bankia, l’altra del Santander i una de CajaMar. D’aquestes quatre en quedaran tres amb la fusió de les dues que es troben al carrer la Marquesa que fins ara pertanyien a la Caixa i a Bankia.

Amb aquesta mesura els Ports perd un servei més a l’espera de que arriben els caixers automàtics a tots els pobles que no hi tenen servei, la majoria a la comarca dels Ports. El primer que havia d’instal·lar la Generalitat era el de Vallibona abans de finalitzar l’estiu i que encara no s’ha col·locat al seu lloc. Però aquest no és l’únic municipi que ho havia sol·licitat, en total 135 pobles en tot el País Valencià, tot per lluitar contra un despoblament que continua amb més força que les mesures que s’anuncien per combatre’l.

Directe