L’UJI se suma com a punt de vacunació de la comunitat universitària

Per a millorar la cobertura vacunal en la nova fase de l’estratègia dissenyada per la Conselleria de Sanitat

Foto: Damián Llorens

La Universitat Jaume I col·laborarà com a punt de vacunació en la nova fase de l’estratègia d’inoculació dissenyada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a millorar la cobertura vacunal de la comunitat universitària. El centre sanitari del campus fixarà horaris de vacunació setmanals per a l’estudiantat i personal universitari que encara no s’haja vacunat o que els falte rebre alguna dosi i per a l’alumnat entrant que participe en programes de mobilitat a la Universitat Jaume I.

El comissionat de la rectora per a l’Adaptació a la Nova Normalitat, Vicent Cervera, ha participat en una reunió tècnica convocada per Sanitat juntament amb representants d’altres universitats que també hi participaran en aquesta nova fase de l’estratègia de vacunació valenciana. En aquests moments, els serveis tècnics de l’Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental de l’UJI, juntament amb el personal del centre sanitari del campus, ja estan treballant per a definir les necessitats i detallar el funcionament amb l’objectiu que es puga activar la vacunació a demanda a principis d’octubre. En funció dels dies de vacunació que s’establisquen, se citarà l’estudiantat i el personal que haja manifestat prèviament el seu interés en la vacuna.

Les universitats, entre les quals hi ha l’UJI, ja van col·laborar durant l’estiu en la vacunació de l’estudiantat Erasmus per a possibilitar les seues estades d’estudi a l’estranger, una experiència molt positiva i que ara facilitarà aquesta nova campanya d’inoculació. Aquesta col·laboració respon a la coordinació permanent que mantenen les rectores i rectors de les universitats valencianes amb les conselleries de Sanitat Universal i Salut Pública i d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Directe