Les obres del carrer Zaporta comencen el 13 d’octubre

Suposaran una renovació integral de les instal·lacions soterrades i el paviment

El carrer de Morella, en una imatge d'arxiu

La rehabilitació del carrer Zaporta és una de les actuacions dins del pla de renovació urbana de Morella. En este cas el seu finançament, a més dels fons del consistori, serà a través de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana i Rural (ARRUR) amb fons del Ministeri de Transports Mobilitat i Agenda Urbana i la Generalitat Valenciana i el Pla 135 de la Diputació de Castelló. El pressupost total d’esta actuació és de 119.000 euros i permetrà reurbanitzar el primer tram del citat carrer.

Cal explicar que el projecte preveu renovar completament les instal·lacions soterrades com són les de clavegueram, xarxa d’aigua potable i les instal·lacions elèctriques, la qual cosa produeix una millora en el servei i reduir les pèrdues. Pel que fa a l’acabat, la zona de la calçada i més propera al carrer Segura Barreda i plaça de l’ajuntament, serà de pedra igual que esta zona i la resta del carrer. L’empedrat també serà de pedra com els carrers centrals del nucli històric. Esta actuació comprèn una primera fase del carrer Zaporta que va des de l’encreuament amb Segura Barreda, davant de l’Ajuntament, fins l’altura aproximada del números 13 i 14.

Tal com s’ha informat per carta al veïnat, l’inici de les obres està previst per al proper 13 d’octubre i la primera actuació serà la instal·lació de la xarxa provisional d’aigua per garantir el subministrament a les vivendes durant tots els mesos de treball i minimitzar les molèsties. A la vegada es recorda, que si alguna persona necessita aparcament, per no poder utilitzar el de la seua vivienda, des del consistori es faciliten places ubicades a l’aparcament públic cobert de l’Alameda.

Ja en el mes de juny es va fer una reunió prèvia amb el veïnat per explicar tota la actuació i es recorda que davant de qualsevol dubte i per rebre més informació es poden dirigir a l’oficina d’obres al 964160034-2.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat ‘”estes obres són molt importants per continuar modernitzant i millorant les instal·lacions de la població, millorar el serveis a la ciutadania. Des de la brigada d’obres segur que es farà un magnífic treball i estem a disposicó dels veïns per a que es desenvolupen de la millor forma possible”.

Directe