El mercat de Morella torna a “La Plaça”

Les parades d’alimentació del mercat s’ubicaran als porxes des d'aquest dijous

Una imatge d'arxiu del mercat a "La Plaça"

Amb les noves mesures d’alleugeriment de les restriccions pel coronavirus, “a partir de demà dijous i el proper diumenge, el mercat de la plaça tornarà al seu lloc habitual en els porxes del carrer Blasc d’Alagó”, segons ha anunciat l’alcalde de Morella a les xarxes socials. “Les parades de roba continuaran ubicant-se en el Pla dels Estudis”, apunta.

Mari Carmen Escuder és la regidora de Comerç

D’aquesta manera, els estands amb productes d’alimentació estan ubicats als porxes del carrer principal de la ciutat -conegut popularment com “La Plaça” dijous i diumenges i les parades de roba i altres articles se situen al Pla dels Estudis.

Cal recordar que, des del 31 de maig de 2020, el mercat ubicava totes les parades al Pla dels Estudis per a facilitar el compliment de les mesures de seguretat enfront de la COVID-19.

Ara més que mai,
comerç local

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) i l’Ajuntament de Morella van iniciar al mes de maig de 2020 la campanya Ara més que mai, comerç local per a incentivar aquest i destacar la seua importància en el municipi. Aquesta va començar amb un vídeo que mostra la il·lusió de la ciutat per tornar a obrir els seus establiments i anima a la ciutadania a consumir els seus productes, característics per la qualitat i pel servei de proximitat dels comerços.

Directe