El diputat de Promoció Econòmica visita l’exposició «Upcycling per la inserció laboral» en el Centre CEDES d’Albocàsser

Aquest projecte dóna altra vida a residus tèxtils que ja no s’utilitzen per a crear nous objectes

El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha visitat l’exposició «Upcycling per la inserció social» en el Centre CEDES d’Albocàsser. Es tracta «d’una proposta per la integració de les persones aturades en dificultat, social a través del disseny i la cura del medi ambient», ha expressat Ferrando.

En la presentació han assistit Ferrando, l’alcaldessa d’Albocàsser, Maria Isabel Albalat, i representants de la Fundació Tots Units, qui han mostrat alguns dels articles que han recreat a partir de tèxtil reutilitzat.

«Aquest projecte té la voluntat de cuidar el planeta i el medi ambient, així com a les persones», han explicat des de l’entitat, qui han presentat a dos persones que han treballat en el projecte.

La idea és «rescatar aquest residu tèxtil, que a vegades tenim com a fem, i per a nosaltres és un recurs molt valuós», han incidit.

L’exposició estarà oberta aquest tres dies de matí i de vesprada, amb la participació de Càritas.

Ferrando ha agraït el treball i la participació de la gent que ha format part d’aquest projecte: «És important treballar des d’aquesta línia de tallers d’ocupació que permeten a la gent reinventar-se i donar una veu a les zones castigades pel despoblament i amb una visió de cura del medi ambient».

Directe