La zona blava i pàrquings soterrats passen a ser gratuïts

La mesura ja està en vigor i es mantindrà activa fins que es realitze la nova licitació del contracte

La policia local de Vinaròs, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Vinaròs informa que a partir d’aquest migdia la zona blava passa a ser gratuïta, mentre que els pàrquings soterrats ho seran a partir del vespre, amb motiu de la rescissió del contracte amb l’empresa que fins ara gestionava el servei. Recordem que el Govern Municipal ha decidit resoldre’l com a conseqüència reiterats incompliments de les clàusules i condicions, a més de no realitzar l’abonament corresponent del cànon, reflectit també en el contracte.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha indicat que mentre no es torne a licitar un nou contracte la zona blava serà gratuïta sense cap limitació de temps, així també com els pàrquings soterrats. Segons afegia, en el cas dels aparcaments subterranis, “es farà la contractació de seguretat privada per tal de garantir la seguretat dels vehicles”.

Albella ha destacat que es col·locaran cartells, tant a les màquines de cobrament dels pàrquings soterrats com als parquímetres de la zona blava, per indicar als usuaris la gratuïtat temporal del servei. D’altra banda, comentava que també s’enviarà una carta als abonats per informar-los de totes les novetats.

Directe