Mor Guillermo Centelles “una de les veus més respectades del món taurí castellonenc”

Ha rebut una cornada d'un dels bous de la seua ramaderia

El ramader Guillermo Centelles, de 68 anys, de Benassal -tot i que té la seua finca a Catí- ha mort aquest dissabte a primera hora de la vesparada en rebre una cornada d’un dels bous del bestiar, segons han confirmat fonts sanitàries. L’home, que treballava en la Ramaderia de La Massà, dedicada als bous braus ha sofert nombroses ferides en el seu cos de les quals no s’ha pogut recuperar.

Segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), fins al lloc han acudit una unitat SAMU, una de suport vital bàsic i un helicòpter medicalitzat s’han desplaçat fins a la finca, però els equips sanitaris no han pogut fer res per la seva vida.

Al respecte, el president de la Diputació José Martí l’ha recordat a les xarxes socials. “Hui ens ha deixat el ramader de Catí Guillermo Centelles, una de les veus més respectades del món taurí castellonenc. Una forta abraçada a tota la família i amistats. Sempre al vostre costat”.

Directe