S’obri la tercera convocatòria d’Ajudes Parèntesi per valor de 141.440 €

Inclouen ara perruqueries i centres d’estètica i mantenen sectors que ja es van beneficiar en les ajudes anteriors

L’Ajuntament de Benicarló ha obert una tercera convocatòria d’Ajudes Parèntesi adreçada a persones treballadores autònomes i microempreses de Benicarló afectades per la crisi de la Covid-19. Així ho han anunciat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que han explicat que «aquesta tercera convocatòria manté els sectors que ja es van incloure en les dos fases anteriors, per si alguna empresa no haguera pogut presentar la sol·licitud, i ha incorporat sectors nous com les perruqueries i centres d’estètica, que no s’havien pogut beneficiar de les anteriors línies d’ajudes».

Amb un crèdit total de 141.440 euros, les ajudes es podran presentar a partir de demà mateix, 24 de setembre, i fins al 15 d’octubre inclòs i contemplen, igual que en les anteriors edicions, que cada persona autònoma o microempresa rebrà una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliada a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Com a condicions principals per a optar a les ajudes, les empreses no han d’haver resultat beneficiades en les dos convocatòries anteriors i han d’estar incloses en l’Annex 1 de les bases.

L’alcaldessa ha assegurat que «tot i que la vacunació ens està ajudant a sortir de la crisi i la recuperació ja comença a ser una realitat, les administracions tenim l’obligació de seguir ajudant les empreses que més han patit les conseqüències de la crisi sanitària, i és per això que continuem donant suport a tots aquells sectors afectats».

Xaro Miralles ha recordat que, a través les dos anteriors convocatòries d’ajudes, l’Ajuntament ja ha abonat 734.642 euros, «que han beneficiat bàsicament sectors com l’hostaleria, la restauració i el comerç».

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica ha detallat que «en aquesta tercera convocatòria s’admetran totes les sol·licituds presentades en temps i forma, de manera que ningú es quedarà fora per presentar-les l’últim dia». Sánchez també ha recordat que «igual que en les anteriors fases, s’eximeix a les empreses d’estar al corrent de pagament amb les administracions».

Les sol·licituds s’han de presentar per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, però les persones que no estiguen obligades a relacionar-se amb l’administració per mitjans electrònics podran presentar la sol·licitud de forma presencial al Registre General de l’Ajuntament.

Per a qualsevol dubte sobre el procediment per a presentar la documentació, podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 964 82 50 13 o per correu electrònic afic@benicarlo.org.

Directe