Peníscola renova els convenis amb Creu Roja i el Càncer

Aquestes col·laboracions són revisables i renovables cada any

Andrés Martínez firma amb Creu Roja

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha subscrit un conveni amb l’agrupació local Creu Roja per a “establir les condicions d’execució i seguiment de l’ajuda a domicili per a majors en la localitat, i aconseguir així millorar la seua capacitat per a continuar portant una vida autònoma” ha explicat.

Així mateix es persegueix, amb el referit conveni, “la col·laboració per a oferir el servei d’ajuda complementària a domicili als homes i dones majors de Peníscola”.

Aquest conveni persegueix el propòsit de proporcionar els recursos materials i humans necessaris perquè els majors puguen continuar portant una vida autònoma mitjançant accions de millora, per a adaptar-se a les seues circumstàncies i accions d’apoderament.

La regidora de l’àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol, ha especificat que la col·laboració també incidirà en l’atenció urgent a les necessitats bàsiques de persones i unitats de convivència que es troben en situacions de vulnerabilitat i emergència econòmica i social. El servei els proporcionarà productes d’alimentació i higiene i comptarà amb l’organització de tallers formatius.
El president del Comité Provincial de Creu Roja Espanyola a Castelló, Esteban Fortea, i la presidenta del Comité Local de Creu Roja Espanyola a Peníscola, han sigut els responsables de rubricar el conveni juntament amb l’alcalde a qui han agraït la seua “implicació i compromís”.

El regidor de Participació Ciutadana, que gestiona la concessió de subvencions i convenis, Ramón Simó, ha explicat que aquesta col·laboració està prevista també per a les pròximes anualitats, revisable i renovable any a any.

Andrés Martínez firma amb l’AECC

S’impulsa la prevenció i l’atenció als pacients amb
l’agrupació local de l’Associació Espanyola contra el Càncer

L’Ajuntament de Peníscola ha renovat avui el seu conveni anual de col·laboració amb l’agrupació local de l’Associació Espanyola contra el Càncer. Mitjançant la rúbrica, el consistori impulsa l’activitat de prevenció i atenció als pacients que desenvolupa l’entitat en el municipi. En la signatura del conveni han participat l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, la presidenta de la Junta Local de Peníscola de l’Associació Espanyola Contra el càncer, Mª Teresa Peña, i el regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Peníscola, Ramón Simó.

L’agrupació du a terme campanyes de detecció precoç i control de càncer de pròstata, així com d’atenció a la dona masectomizada, amb exercicis físics i rehabilitació atesos per un fisioterapeuta. Des de l’AECC local treballen en l’acompanyament i suport psicològic als malalts de càncer que el necessiten.

“Amb la seua Presidenta hem comprovat, un any més, la intensa tasca que desenvolupen en el nostre municipi” ha subratllat l’alcalde, qui ha afegit que “el seu treball voluntariós i desinteressat salva vides”.

Directe