La Xarxa Reactiva busca incentivar l’emprenedoria del territori

Aquest cap de setmana hi haurà una jornada a Ares del Maestrat

Des de la Xarxa Reactiva Els Ports juntament amb el Grup d’Acció Local Altmaesports Leader s’ha organitzat una jornada d’emprenedoria per a joves de les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat amb l’objectiu d’incentivar l’esperit emprenedor del territori.

La jornada començarà amb l’acte de benvinguda, al local multiusos d’Ares del Maestrat a les 16:30 h, a càrrec de diferents representants d’entitats del territori. A continuació es presentaran els projectes que han participat en el primer concurs d’idees emprenedores. A més, la jornada també comptarà amb una ponència a càrrec del coach internacional especialitzat en emprenedoria David Martínez Calduch sota el títol: “¿Es un buen momento para emprender en el mundo rural?

En acabar es projectarà un vídeo fet durant la jornada de portes obertes que es va dur a terme els dies 3 i 6 de setembre a diferents empreses del territori en el qual es demostra que innovar i desenvolupar un negoci de gran rendibilitat en el territori és possible. Seguidament, s’exposarà un cas d’èxit d’una empresa innovadora i es farà entrega del premi guanyador del I Concurs Emprèn Jove. Les jornades tancaran amb un “Berenar networking i vi d’honor”.

Directe