Vilafranca té 4 casos actius de coronavirus

Segueixen baixant els contagis diaris al País Valencià fins a 176 nous casos

Vilafranca, en una imatge d'arxiu

Segueixen baixant de forma consistent els contagis de coronavirus al País Valencià situant-los en les últimes hores en tan sols 176 casos nous, 25 dels quals han sigut a la província de Castelló. Baixen els contagis mentre ho fa també la incidència fins als 76 casos per cada 100.000 habitants amb una davallada d’un 59% en els darrers 14 dies.

Pel que fa a la comarca dels Ports Conselleria ja confirma que Morella no tindria cap contagiat, mentre tan sols en quedarien a Forcall 3 i a Vilafranca 4. Com sempre recordant que aquestes xifres no estan actualitzades al dia i podrien haver-hi tant més contagis com no cap.

A més, a nivell general s’han registrat 571 altes, i els hospitals valencians tenen, actualment, 242 persones ingressades, 60 d’elles en l’UCI. A la província de Castelló es mantenen 34 persones hospitalitzades amb, 6 en les unitats de cures intensives.

Pel que fa a la vacunació un total de 4.017.548 persones han rebut ja una dosi de la vacuna contra el coronavirus i compten amb la pauta completa d’immunització 3.828.448 persones, el que és un 75,7% de la població valenciana completament immunitzada.

Directe