Hi haurà Carnaval a Vinaròs d’una o d’una altra manera

Es treballa amb les 30 comparses per tal d'adaptar la festa a les restriccions per la pandèmia

El Carnaval de Vinaròs, en una imatge d'arxiu

La Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs s’ha reunit amb els representants de les 30 comparses per posar damunt la taula els possibles escenaris amb vista al Carnaval 2022.

El president de la Comissió Organitzadora del Carnaval, Jordi Català, ha assegurat que ara per ara, no és possible fer una desfilada tal com la coneixem. Tot i això, es treballarà perquè es puga fer amb distàncies de seguretat, grups reduïts desfilant conjuntament, amb màscara i accés controlat, on el públic estarà assegut i controlat en tot el seu recorregut, com un sambódromo i sense possibilitat de consumir begudes. Pel que fa a la gala de reines, seguirà sent en un espai obert, però asseguts, amb distància de seguretat, mascareta i controlant l’accés i aforament.

Amb aquestes impressions posades sobre la taula, es convoca a una nova reunió de les comparses per a votació en les pròximes setmanes. Això sí, finalment serà la Conselleria de Sanitat qui done l’autorització per a poder celebrar el Carnaval de Vinaròs 2022.

Directe